Dirigenter

Dirigenten i Trones Skolekor er Jenny Storm Nielsen. Jenny er en musikalartist og sanger fra Egersund som jobber både i Egersund og Sandnes Kulturskole. Hun har imponerende mye musikalsk arbeid bak seg, og vi er veldig fornøyde som har en slik erfaren og dyktig dirigent.

Dette er noe av det som Jenny har gjort i sin karriere som musiker (kilde
http://rogalyd.no/artist/jenny-storm-nielsen):

Storm Nielsen har medvirket i en rekke produksjoner rundt om i Norges land, bl.a. «Les Miserables» på Den Nationale scene i Bergen (2008), «Evita» på Rogaland Teater (2003/04) og Chatau Neuf (2005) og «Jesus Christ Superstar» på Sola Kulturhus (2005). I 2004 gjorde hun rollen som Carmen i musikalen «Fame» på Sola Kulturhus. Hun mottok i 2005 Sandnes Sparebanks Musikkpris og Egersund Kommunes Kulturstipend. Jenny har studert vokalpedagogikk ved UIS, og utdannet seg innen Complete Vocal Technique i København.
 

Dirigent for aspirantkoret

Dirigent for aspirantkoret er Ingunn Seland Hvattum. Ingunn er utdannet musikklærer og har mange års erfaring som musikklærer i både kulturskole og grunnskole. Ingunn jobber i dag som musikklærer på Lundehaugen Ungdomsskole.

Ingunn Seland Hvattum er også skolekoret styreleder.