Litt om koronasituasjonen

Category : Nyheter

Våren og høsten 2020 har det vært mye som har vært vanskelig. Å drive kor er en av de tingene som har vært utfordrende.

Koret som har utviklet seg over flere år begynner endelig å «sette seg». Vi har en gjeng med motiverte korister og det låter virkelig bra på korøvelsene. Da er det utrolig synd at vi ikke kan jobbe iherdig med rekruttering og gjøre koret stort og ennå bedre.

I år har vi ikke rekruttert i det hele tatt. De nye medlemmene som har begynt har oppsøkt koret selv, uten initiativ fra oss.

Vi har satt oss en grense på maks 20 medlemmer, blant annet pga størrelsen på rommet vi bruker på korøvelsene. På grunn av denne grensen har vi sett oss nødt til å opprette en venteliste. Det er veldig fint å se at så mange er interesserte i å synge i kor, samtidig er vi fryktelig leie oss for at vi ikke kan tilby alle mulighet til å begynne umiddelbart.

Nå tilspisser koronasituasjonen seg nok en gang. På grunn av at dirigenten vår, Jenny, er ansatt i kulturskolen, har styret så langt valgt å følge alle anbefalinger som kulturskolen kommer med. Samarbeidet her er trygt og godt for alle parter; de tar vare på både dirigent og kormedlemmer.

Vi kommer derfor til å planlegge den videre driften av koret med kulturskolens anbefalinger i rygg.