Nå er vi endelig i gang!

Category : Nyheter

Etter en vanskelig start for Trones Skolekor er vi ENDELIG i gang igjen. På korøvelsen i dag skal vi FEIRE med masse sang, god stemning og kanskje en overraskelse eller to.

Vi gleder oss til å ta imot rundt 20 korister, derav noen nye, men aller flest tidligere medlemmer.

På grunn av smittevernshensyn har vi satt et øvre tak på 20 medlemmer i år, og kan derfor ikke ta inn flere korister pr. dags dato. Vi vil at det skal være trygt å synge i kor, og følger derfor retningslinjer som er pålagt oss.

På sikt, når koronasituasjonen er enklere å forholde seg til, er vårt ønske at koret skal bli så stort som mulig. Derfor har vi satt opp en venteliste. Hvis noen skulle slutte, eller at vi får mulighet å utvide koret, så kontakter vi alle på ventelistene først.

Ønsker du å begynne i koret? Ta kontakt med oss.