Eventyrstien

Eventyrstien

Category : Nyheter

Årets eventyrsti ble en fantastisk, men ganske våt opplevelse. Vi var 19 stk fra Trones Skolekor som slo oss sammen med fire-fem andre skolekor, og sammen sang vi blant annet Eventyrvisa og Månemannen.

Korene sang kjempebra, det var en fryd å høre på. Dessverre åpnet alle himmelens sluker seg akkurat i det vi skulle til å synge, noe som gjorde til at både korister og publikum fikk en litt annen opplevelse enn ønsket mens koret sang.

Men barna koste seg glugg ihjel. Med heksehatten på snei og ansiktsmaling rennende nedover kinnene møtte jeg en del kjent ansikt etter at vi var ferdige med å synge, med smil i ansiktet og godt humør.

Det er en fantastisk opplevelse å være publikum på eventyrstien, og ennå mer fantastisk å få lov til å ta del i eventyret som aktør.

Tusen takk til Sandnes Kulturskole som arrangerer dette, år etter år! Trones Skolekor stiller gjerne opp neste år også!


Leave a Reply