Åpen dag

Category : Nyheter

Tusen takk for alle som stilte på øvelse på Åpen dag. Fantastisk av SFO som organiserer «besøk» på korøvelse, morsomt både for eksisterende medlemmer, eventuelle nye medlemmer og ikke minst for dirigentene.

Vi hadde en god gjeng i aspirantklassekoret. De telte rundt 15 stk, og jeg (Ingunn) håper virkelig at jeg får se alle igjen neste uke. Aspirantkoret øvde på «Vi går i gang» og «Reven og rotta og grisen«. Teksten lærte de seg raskt, og jammen var det god lyd i koret også! Jeg gleder meg til fortsettelsen.

Hvoedkoret hadde øvelse i nye lokaler. Det aller beste med denne øvelsen var at det dukket opp intet mindre enn 6 gutter. Vi håper virkelig at de fortsetter i koret! Disse fikk også øve på «Reven og rotta og grisen«, men de fikk også danse og synge til Blimedansen.

Takk til alle som kom! Og til de som har lyst til å fortsette men ikke har meldt seg på – send mail til kontakt@trones-skolekor.no