Oppstart etter ferie

Oppstart etter ferie

Category : Nyheter

Nå er skoleferien nesten over, det er bare en uke igjen til vi starter opp med skolekor. Koret starter mandag 26. august, og vi gleder oss masse til oppstart.

Nytt for året er at vi har delt koret i to, der 1. klasse danner sitt eget aspirantkor med Ingunn Seland Hvattum som dirigent. Koret har øvelse kl 1255-1330. Elevene som skal på korøvelse møter utenfor hovedinngangen når skoleklokken ringer kl 1255. Etter øvelsen vil de bli sendt til SFO eller hjem.

Hovedkoret består av alle de andre koristene som går i 2.-7. klasse. I år er det flest fra 2. og 3. klasse her, men vi håper på å se elever fra andre klasser også, for vi vil gjerne at koret skal vokse. Dette koret har øvelse kl 1415-1515, med Jenny Storm Nielsen som dirigent.

Begge korene øver på musikkrommet på Trones Skole.

Det blir et innholdsrikt år i år, med mange planer på agendaen. Ta gjerne en titt på aktivitetsplanen vår for å se hva vi skal gjøre.

Ønsker du å begynne i Trones Skolekor? Ta gjerne kontakt med oss!


Leave a Reply